Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
FOTO: Chceli dať pokutu na auto, keď zistili, že je zo snehu. Policajti majiteľovi nechali odkaz
Zdielať na

FOTO: Chceli dať pokutu na auto, keď zistili, že je zo snehu. Policajti majiteľovi nechali odkaz

MONTREAL / Celý internet sa baví na situácii, ktorá sa stala v kanadskom meste. Majiteľ snežného auta chcel pôvodne pobaviť cestárov pri odhŕňaní snehu. Na výstrelok ale chytil oveľa väčšiu rybu - cestárov.

Simon Laprise pracuje ako mechanik a pracovník s drevom. V jedno zimné ráno sa rozhodol vystreliť si z cestárov. Počas zimy je totiž v meste zakázané parkovať auto na ceste, aby nebránilo snežnému pluhu pri odhŕňaní snehu, uvádza portál Buzzfeed

Vyrobil teda na ceste zo snehu auto. "Spravil som to auto zo zábavy ako vyjadrenie mojej kreativity v taký krásny deň,"  hovorí 33-ročný Simon. Nečakal ale, že skôr ako cestári, pôjdu okolo jeho domu policajti. Tí sa okamžite pristavili a jeden zo strážnikov šiel s pripraveným pokutovým blokom auto skontrolovať. 

Potom ako si auto dôkladne prezrel, došlo mu, že nemôže pokutovať auto zo snehu. Zmysel pre humor im ale tiež nechýbal a majiteľovi nechali na "aute" odkaz.  Išlo o pokutový lístok, nie ale so sumou. Stálo na ňom: Spravili ste nám noc! Haha :).

Nielen Simon sa v zime baví. Zo snehu má radosť aj trojročná fenka austrálskeho ovčiaka:  

Súvisiace články