Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Žena sa chce nechať oplodniť spermiami nebohého priateľa
Zdielať na

Žena sa chce nechať oplodniť spermiami nebohého priateľa

TOOWOOMBA / Ayla a Joshua z Austrálie tvorili pár niekoľko rokov. Milovali sa a podľa Ayle sa plánovali v blízkej budúcnosti aj zobrať a neskôr vychovávať spolu aj tri deti. Osud to ale zariadil inak. Joshua zomrel a 24-ročnej žene ostali len oči pre plač. Teraz žiada súd, aby mohla použiť spermie jej priateľa.

Alya požiadala súd, aby mohla použiť spermie svojho priateľa kvôli umelému oplodneniu a založila si tak rodinu, ktorú jej priteľ údajne "vždy chcel." A dodáva ďalej: "Joshuu nadchýňala myšlienka stať sa v budúcnosti otcom, často sme sa rozprávali o deťoch a o tom, čo to urobí s našimi životmi," povedala mladá žena minulý rok na súde, píše Daily Mail.

Podobný názor na vec majú aj rodičia nebohého mladého muža. Taktiež si prajú, aby Ayle súd vyhovel a ona mala možnosť porodiť zdravé deti, ktoré by navyše mali niečo aj z ich syna. "Nikdy sme sa síce o tom s Joshuaom nerozprávali, ale pevne veríme, že by bol hrdý na Aylu a na jej rozhodnutie," myslia si. Taktiež dodali, že by jej s výchovou detí pomohli. 

Zdá sa, že Ayle sa tento sen čoskoro podarí uskutočniť. Spermie v súčasnosti uchováva jedna z kliník reprodukčnej medicíny.

Súvisiace články