Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Osemnásť detí im nestačilo, britskí manželia čakajú devätnáste bábätko
Zdielať na

Osemnásť detí im nestačilo, britskí manželia čakajú devätnáste bábätko

MORECAMBE / Noel a Sue Radfordovci z Veľkej Británie sa môžu pochváliť vskutku veľkou rodinou. Majú osemnásť detí a ďalšie je na ceste. Počet členov by bol ešte vyšší, ale Sue v roku 2014 o dieťa prišla.

Manželia sa pochválili šťastnou novinou na sociálnej sieti, kde zverejnili fotografiu z ultrazvuku. Potom pridali aj obrázok tabule, na ktorej je napísaná štatistika. Chlapcov je 10, dievčat 9. Najnovší prírastok príde na svet v septembri. 

Najstarší Chris má dvadsaťsedem rokov, najmladšia Phoebe sa narodila vlani v júli. Medzi nimi sú dvadsaťdvaročná Sophie, o rok mladšia Chloe, devätnásťročný Jack, sedemnásťročný Daniel, pätnásťročný Luke, o rok mladšia Millie, trinásťročná Katie, o rok mladší James, desaťročná Aimee, deväťročný Josh, sedemročný Max, šesťročná Tillie, štvorročný Oscar, o rok mladší Casper a dvojročná Hallie.

Medzi svojich potomkov počítajú aj syna Alfieho, o ktorého Sue prišla v roku 2014, keď bola v 23. týždni tehotenstva.

Noel a Sue sa do seba zamilovali ešte na škole. Sue sa stala matkou prvýkrát, keď mala štrnásť rokov. Dvojica vedie úspešnú rodinnú pekáreň a okrem príspevkov na deti nedostáva od štátu žiadne sociálne dávky. Každý rok chodia na dovolenku do zahraničia. 

Každý deň spotrebujú osem litrov mlieka, tri litre džúsu a tri krabice cereálií. Na jedlo míňajú týždenne približne 300 eur. 

Súvisiace články