Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
OSLAVUJEME 15 ROKOV: Aj toto sa nám stalo v živom vysielaní
Zdielať na

OSLAVUJEME 15 ROKOV: Aj toto sa nám stalo v živom vysielaní

BRATISLAVA / Vyzváňajúci telefón, tigre v štúdiu a následná alergia ale aj zaschnutá pena na zdobenie perníkov. Ale aj veľký výbuch smiechu po reportáži. To všetko sa môže stať počas živého vysielania.

Svoje o tom vie aj moderátor Novín o 12-ej Ivan Janda, ktorému počas vysielanie začal zvoniť mobilný telefón. "Som blízko prúseru, zabudol som," okomentoval zvoniaci telefón Ivan Janda.​

​Súčasťou Novín o 12:00 sú aj hostia, s ktorými sa moderátori rozprávajú o zaujímavých témach. Takými boli aj cukrári, ktorí v priamom prenose zdobili perníky. Moderátor Ján Mečiar priniesol jeden perník aj Andrey Pálffy Belányi a tam nastal "problém". Pena v kornútku bola zrejme úplne suchá, lebo jej to nefungovalo. Ale všetci sa zabavili veľmi dobre.

​​Moderátor Ján Mečiar vystavil svoje zdravie riziku! Počas vysielania hladkal tigre, ktoré boli v štúdiu. To ale nemal robiť, pretože má na mačky alergiu. Po Novinách o 12:00 si pretrel oči a Noviny o 17:00 odvysielal s poriadne opuchnutými očami.

​Pamätný a zároveň zrejme aj najznámejší je "výbuch" smiechu bývalej moderátorky Novín Zuzany Hajdu. Tá sa po zahraničnom šote od Milana Zamboja poriadne začala smiať. Na konci šotu Milan povedal: "...ten jediný dokázal s čokoládou viesť rovnocenný boj, Milan Zamboj, televízia JOJ." Ešte že to bol koniec vysielania.

Súvisiace články