Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Milionár vám chce darovať svoj byt! Jeho hodnota je 140 000 eur
Zdielať na

Milionár vám chce darovať svoj byt! Jeho hodnota je 140 000 eur

Muž, ktorý kedysi prespával na lavičkách v parku, je dnes majiteľom vyše 150 nehnuteľností po celom svete. Teraz sa rozhodol, že niekomu zmení život a šťastlivcovi chce dať rovnakú šancu na lepší život, akú dostal aj on.

Marc Robinson daruje svoj byt v hodnote 120 tisíc libier. Je plne zariadený, bez hypotéky a má tri izby, píše metro.co.uk. Môže ho získať jednotlivec, alebo rodina.

Meno víťaza sa verejnosť dozvie o šesť týždňov, priebeh súťaže bude monitorovať televízia Channel 4. "Musí to byť niekto, kto zúfalo túto pomoc potrebuje. Chcem mu pomôcť vyjsť z tohto bludného kruhu," povedal milionáredr Marco. V minulosti totiž tiež požiadal o pomoc a dostal ju od ľudí, od ktorých by to nečakal.

"Neskôr som začal byť úspešný v podnikaní, dobrí ľudia ma naučili veriť v samého seba, zarobil som veľa peňazí. Všetky som investoval do nehnuteľností, teraz chcem začať pomáhať ja," vysvetľuje. Dúfa, že toto gesto inšpiruje aj iných bohatých ľudí.

Záujemcovia sa môžu prihlásiť cez e-mail, alebo aj telefonicky. Uzávierka je do štvrtkovej polnoci. Musíte mať viac ako 18 rokov a v krátkosti napísať, prečo by ste chceli byt získať.

Súvisiace články