Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
VIDEO: Donald Trump objímal a takmer pobozkal Kim Čong-una
Zdielať na

VIDEO: Donald Trump objímal a takmer pobozkal Kim Čong-una

HONGKONG / Americký prezident Donald Trump potriasol rukou severokórejskému vodcovi Kim Čong-unovi. Obaja štátnici sa objímali a takmer sa pobozkali. Presne také scény bolo vidieť v stredu v Hongkongu, realita ale bola celkom iná. Išlo o dvojníkov oboch kontroverzných lídrov krajín.

Dvojica v Hongkongu propagovala pieseň k čínskemu novému roku. Ako Kim vystúpil austrálsky hudobník, ktorý sa volá Howard a má tridsaťsedem rokov. Mal na sebe typickú čiernu uniformu a vykrikoval: "Smrť Amerike!"

Donalda Trumpa si zahral Dennis Alan z Chicaga. Blonďavá parochňa na jeho hlave bola veľmi ľahko zameniteľná s účesom amerického prezidenta.

Alan začal ako Trump vystupovať krátko po spustení prezidentskej kampane v USA. "Bol som tak, ako aj všetci ostatní, poriadne prekvapený. Kamaráti mi hovorili, že mám teraz o prácu postarané, čo je pre hudobníka v Amerike mimoriadne vzácne," zveril sa šesťdesiatšesťročný muž.

"Myslím, že to bude skvelý líder," povedal na margo kolegu falošný Kim. "Sme si dosť podobní, je diktátor tak ako ja. Budeme skvelí priatelia," dodal presvedčivo dvojník Kim Čong-una. 

Súvisiace články