Skoro jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Závislosť na smartfónoch vylieči NoPhone
Zdielať na

Závislosť na smartfónoch vylieči NoPhone

BRATISLAVA / V súčastnosti žijeme v dobe, v ktorej si bežný deň bez nášho mobilného telefónu nevieme ani len predstaviť. Držíme ho v ruke v práci, v škole, vo voľnom čase a aj vtedy, keď máme oddychovať. Skrátka, nepohneme sa bez toho, aby sme telefón stále nekontrolovali a aby nám náhodou niečo neuniklo. A tomu je koniec.

Konštruktéri nového telefónu s názvom NoPhone si povedali dosť a vyrobili telefón, z ktorého názvu je jasné, že online svetu aspoň na chvíľu "odzvonilo". NoPhone na prvý pohľad vyzerá ako váš bežný smartfón, ale zdanie klame a nie je to tak. Ak by ste hľadali bežné funkcie, tak márne. Nenašli by ste žiadne.

www.thenophone.com

Dosť bolo ťukania

Telefón síce nahradzuje pocit normálneho smartfónu, ale to je tak všetko. Žiadne telefonovanie, písanie ani čítanie. Ide vlastne iba o kus plastu s nápisom NoPhone, ktorý má pobaviť užívateľov a poukázať na to, že online svet nie je všetko. V tom lepšom prípade vylieči pár "závislákov" od neustáleho ťukania do telefónov.

Tvorcovia tohto nápadu boli tak vynaliezaví, že vymysleli aj "vylepšenú" verziu mobilu s názvom NoPhone Air. Táto verzia je ešte väčším vtipom. Ak by ste očakávali, že sa z telefónu bude dať aspoň volať, odpoveď znie nie. Navyše by ste sa nedočkali ani kusu plastu, verzia Air je doslova a do písmena "vzduch".​​​

www.thenophone.com

Zdielať na

Súvisiace články