Polojasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Hrozí veľké sťahovanie celebrít
Zdielať na

Hrozí veľké sťahovanie celebrít

USA / Mnohé americké hviezdy šoubiznisu sa v uplynulých dňoch vyhrážali, že v prípade Trumpovho víťazstva sa z USA odsťahujú. Spomínali najmä Kanadu a Európu. Po zverejení výsledkov volieb by mali začať baliť kufre.

"Som z toho neuveriteľné vydesená a smutná," napísala na svoj Instagram škandalózna popová hviezda Miley Cirus. A dodala, že sa z krajiny v prípade Trumpovho víťazstva odsťahuje. Samuel L. Jackson použil ešte tvrdšie slová: "Presťahujem svoj čierny zadok do Južnej Afriky." A pridávajú sa ďalší.

sita

​Hviezda hororu Vreskot, Neve Campbell, sa narodila v Kanade. Teraz zvažuje návrat do domoviny. Zložitejšie to bude mať nestarnúca speváčka Cher, tá sa vyhrážala, že ak vyhrá Trump, odsťahuje sa na Jupiter.

Bez sťahovania, no sklamaní

Hillary Clinton podporovalo mnoho celebrít. Leonardo DiCaprio zorganizoval na jej podporu aj finančnú zbierku. 

sita

​Britská speváčka Adele počas svojho koncertu v Miami povedala, že stojí 100 percentne za Hillary. Hoci nie je Američanka, voľby v USA sa podľa nej dotknú všetkých. 

sita

​Lady Gaga sa priamo zúčastnila kampane na podporu Hillary Clinton. Ako vyzývala na svojom Instagrame: "Voľte prvú ženu v histórii amerických prezidentov." Z výsledkov nadšená iste nie je.

sita

​Robert De Niro povedal, že Hilarry si zaslúži stať sa hlavou štátu. Zjavne si ním však väčšina voličov nesúhlasila.

sita

​"Voľte Hillary! Je to najlepšie, čo máme!" Takto vyzývala voličov nestarnúca hviezda Madonna. Zrejme má dnes tiež o čom premýšľať.

sita

​Vo voľbách sa výrazne angažoval aj speváčka Katy Perry. Vo videu, v ktorom vyzývala mladých na účasť vo voľbách, sa dokonca vyzliekla. "Presne tak, aj ja milujem Hillary," vyjadrila sa na Národnom demokratickom konvente, kde piseňou Rise podporila Clinton.

sita

Súvisiace články