Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Na Art Film Feste sledovali aj futbal, návštevníci i celebrity fandili Slovákom
Zdielať na

Na Art Film Feste sledovali aj futbal, návštevníci i celebrity fandili Slovákom

KOŠICE / Premietanie pod holým nebol v naplnenom košickom amfiteátri si užívali všetci návštevníci Art Film Festu. Nepozerali pritom žiaden film. Vychutnávali si priamy prenos futbalového zápasu Slovensko - Anglicko.

Na filmovom festivale bolo najväčšie plátno, na ktorom diváci sledovali okrem filmov aj futbalový zápas Slovensko - Anglicko. Nechýbali ani slovenské celebrity, ktoré rovnako intenzívne povzbudzovali.

"Atmosféra v Košiciach je úžasná. Košice sú úžasné mesto, festival je veľmi dobre zorganizovaný a do toho ešte ten futbal ako čerešnička na torte, je to výborné," zhrnul herec Štefan Martinkovič.

Fandili Slovákom

Návštevníci sa bavili a naozaj hlučne povzbudzovali našich futbalistov. Niektorí si dokonca doniesli aj vlajky.

"Kozáčik je dokonalý," skonštatovala herečka Vica Kerekes.

Do košického amfiteátru zavítalo takmer 4 000 ľudí. Herecké tváre nebolo vidieť na plátne, ale tentokrát boli v hľadisku. Fandil Ady Hajdu, Majo Labuda mladší, Štefan Martinkovič či Vica Kerekes i Kristína Svarinská.

Stavili sa

Anglický herec Dave Johns, ktorého film je čerstvo ocenený filmovou cenou z Cannes, a hlavný šéf filmového festivalu Rudolf Biermann sa stavili o víťazstvo. "Stavili sme sa," potvrdil producent Art Fil Festu Rudolf Biermann.

"Rád som prijal túto stávku a keď Anglicko vyhrá, stanem sa ja kráľom Slovenska," dodal Dave Johns.

Po troch hodinách pripustili, že je to remíza, ako si obaja priali.

Prišla hviezda

Na festival dorazila aj ďalšia hviezda - Lazar Ristovski. Herec, ktorý hral aj vo filme režiséra Emira Kusturicu Underground, si cenu prevezme v stredu.

Na Art Film Feste sledovali aj futbal, aj celebrity fandili Slovákom, pozrite si reportáž:

Zdielať na