Recept šéfkuchára Massima. Argentínske krevety so zelenou špargľou a s omáčkou peverada
Máte vypnuté reklamy
Vďaka financiám z reklamy prinášame kvalitné a objektívne informácie. Povoľte si prosím zobrazovanie reklamy na našom webe. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.
BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúce argentínske krevety so zelenou špargľou a s omáčkou peverada
Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil argentínske krevety so zelenou špargľou a s omáčkou peverada
Na prípravu pre 4 osoby potrebujeme:
16 ks Argentínskych kreviet
500g zelenej špargle
5g cesnaku
80g stonky stopkatého zeleru
20g kapar
10g ančovičiek
Kôra z 1 citrónu
1 zltko
125 g olivového oleja
25 g červeného vínneho octu
Pozrite si celý postup prípravy vo videu: