Jasno
22°
Bratislava
Adolf
17.6.2025
Recept šéfkuchára Massima. Argentínske krevety so zelenou špargľou a s omáčkou peverada
Zdielať na

Recept šéfkuchára Massima. Argentínske krevety so zelenou špargľou a s omáčkou peverada

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúce argentínske krevety so zelenou špargľou a s omáčkou peverada

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil argentínske krevety so zelenou špargľou a s omáčkou peverada

Na prípravu pre 4 osoby potrebujeme:

16 ks Argentínskych kreviet
500g zelenej špargle

5g cesnaku
80g stonky stopkatého zeleru
20g kapar
10g ančovičiek
Kôra z 1 citrónu
1 zltko
125 g olivového oleja
25 g červeného vínneho octu

Pozrite si celý postup prípravy vo videu:

Zdielať na

Súvisiace články