Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Recept šéfkuchára Massima. Divoký morský jazyk na spôsob "Mugnaia"
Zdielať na

Recept šéfkuchára Massima. Divoký morský jazyk na spôsob "Mugnaia"

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúci divoký morský jazyk na spôsob "Mugnaia".

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil divoký morský jazyk na spôsob "Mugnaia".

Príprava pre 2 osoby
2 ks morského jazyka cca 200g
60g  prepusteného masla
1dcl mlieka
40g hladkej múky
1 citrón
3dcl zeleninového alebo rybacieho vývaru (číreho)
1 malú viazaničku petržlenovej vňate
soľ podľa potreby

Takto si pochúťku pripravíte:

Súvisiace články