Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Recept šéfkuchára Massima. Cestovinové carpaccio s parmskou šunkou
Zdielať na

Recept šéfkuchára Massima. Cestovinové carpaccio s parmskou šunkou

BRATISLAVA / Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna pripravil vynikajúce cestovinové carpaccio s parmskou šunkou, dubákmi, parmezánom, rukolou a hoblinkami čiernej hľuzovky.

Šéfkuchár Massimo z talianskej reštaurácie La Lanterna v bratislavskom River Parku pripravil cestovinové carpaccio s parmskou šunkou, dubákmi, parmezánom, rukolou a hoblinkami čiernej hľuzovky.

Príprava pre 4 osoby:

200 g hladkej múky
2 vajcia
1/2 kávovej lyžičky mletej údenej papriky
1 kávová lyžička olivového oleja
Štipka soli
4 plátky parmskej šunky
20 g parmezánu
20 g rukoly
80 g dubákov
12 plátkov čiernej hľuzovky v oleji

Pozrite si návod na prípravu:

Súvisiace články