Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vystáva ryšavých mužov má presvedčiť o ich príťazlivosti
Zdielať na
Zaujímavosti

Vystáva ryšavých mužov má presvedčiť o ich príťazlivosti

LONDÝN / Sú mladí, príťažliví, fotogenickí a ryšaví. Práve mužov s pehami a vlasmi do červena si ako svojich modelov vybral britský fotograf Thomas Kinghts. Výstava má ukázať že nielen tmavovlasí muži sú sexi.

Sám fotograf Knights je od narodenia ryšavý, za čo sa v detstve a puberte hanbil. Niekoľko rokov sa dokonca farbil na blond a holil si chlpy po celom tele.

Hrdí ryšavci

Potom prišla doba, keď si uvedomil, že na svoju prirodzenú farbu by mal byť hrdý. A to chce naučiť aj ostatných ryšavcov. "Sú to príťažliví muži. Sú to, čo väčšina považuje za sexy, ale v ryšavom prevedení," myslí si Thomas Knights.

Modelov sa rozhodol hľadať v agentúrach, kde veľmi nepochodil. Až prostredníctvom výzvy cez internet našiel príťažlivých mladíkov, ktorí mu so svojou ryšavou hrivou ochotne pózovali.

Ženy tomu nerozumejú

Z detstva si však nesú podobné skúsenosti, ako samotný fotograf. "Ženy tomu väčšinou nerozumejú, pretože ženy sú božské, krásne superemodelky a filmové hviezdy. Ale ryšaví muži v médiách boli väčšinou zobrazení ako škaredí alebo šikanovaní. Prišiel čas zmeniť to," myslí si jeden z modelov Daniel Newman.

Stať sa ryšavým sexsymbolom sa mnohým oplatilo. Po londýnskej výstave sa o nich začali trhať svetové agentúry.

Zdielať na

Súvisiace články