Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Výkonné stroje, krásky, Svitko aj Jakeš. Taká je výstava motocyklov...
Zdielať na

Výkonné stroje, krásky, Svitko aj Jakeš. Taká je výstava motocyklov...

BRATISLAVA / Vo štvrtok sa na bratislavskom výstavisku začala výstava Motocykel Boat show, rybárstvo a voľný čas. Okrem krásnych hostesiek, luxusných lodí a silných strojov tam bude čo-to aj pre rybárov. Lákadlom pre návštevníkov je tiež autogramiáda Ivana Jakeša a Štefana Svitka, ako aj najmladšieho, len 13-ročného freestylového crossridera Mateja Česáka.

Aj dakarskí jazdci...

Milujete adrenalín? Hoci aj sprostredkovane? Tak výstava, ktorá v Bratislave momentálne prebieha, je niečo pre vás. Nájdete tu stovky výkonných, nablýskaných strojov, prekrásne ženy, luxusné lode, dakarských jazdcov, Ivana Jakeša a Štefana Svitka. To je lákadlo! Pritom na svoje si prídu aj tí, ktorí milujú rybárčenie...

"Trojlístok voľnočasových výstav ponúka všehochuť pre všetkých. Medzi motorkami môžu nájsť návštevníci veľmi zaujímavé kúsky napríklad motocykel legendárnej značky z roku 1917. A tiež od tejto značky si tu môžu návštevníci pozrieť ich limitované kúsky, ktoré boli vyrobené pri príležitosti 110-teho jubilea," informovala hovorkyňa Incheby Martina Sekulová.

Loď, ktorá sa do haly takmer nevošla

"Medzi loďami sa nájde aj fantastická obria loď, ktorá nám ledva vošla do haly, a návštevníci sa môžu poinformovať o tom, ako získať kapitánske skúšky. Nuž a na svoje si prídu aj rybári, pretože si tu nájdu kompletnú výbavu od udíc cez návnady, aj potrebné oblečenie, ktoré je vhodné na rybačku," dodáva.

134 vystavovateľov predstavuje tohtoročné novinky a nájdu sa medzi nimi aj jedinečné kusy - netreba ich len obdivovať, môžete si ich tu rovno aj vyskúšať!

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Soňa Chotárová

Súvisiace články