Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Kam na dovolenku? Inšpirujte sa veľtrhom cestovného ruchu
Zdielať na

Kam na dovolenku? Inšpirujte sa veľtrhom cestovného ruchu

Napriek tomu, že sme ešte len nedávno vyhodili vianočný stromček, je čas začať pomaly uvažovať nad letnou dovolenkou. Niekedy môže byť totiž výhodné zakúpiť si zájazd už v týchto mesiacoch. Ak patríte k ľuďom, ktorí sa nevedia rozhodnúť, ako by mala vyzerať dovolenka ako ušitá na ich mieru, odpoveď ponúka tradičná výstava cestovného ruchu Slovakia tour.

400 vystavovateľov

Veľtrh odštartoval vo štvrtok a bude trvať do nedele. Organizátori dúfajú, že prekonajú rekord z minulého roku a návštevníkov bude opäť viac. Naozaj je sa na čo tešiť. Je vysoký predpoklad, že každý si nájde to svoje, keďže sa na bratislavskom výstavisku ocitne naraz až 400 vystavovateľov. Očakáva sa preto návštevnosť nad sedemdesiattisíc dovolenkárov či maškrtníkov, ktorí určite nepohrdnú ponukou vystavovateľov.

Bohatá inšpirácia

Po dlhej zime sa už každý z nás teší na letné mesiace a preto možno nie je zlý nápad prísť sa inšpirovať. Tradične hrajú prím klasické prímorské destinácie. V ponuke nie sú len obvyklé miesta, ale aj tie, na ktoré sa nie je jednoduché dostať, či dovolenky s rôznymi expedíciami. Ak sa ani vy neviete stále rozhodnúť, pokojne sa choďte inšpirovať na najväčší veľtrh cestovného ruchu, ktorý potrvá do konca týždňa.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články