Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dámy pozor! Umyte dlážku a schudnite
Zdielať na

Dámy pozor! Umyte dlážku a schudnite

Umývanie dlážky zoštíhľuje! Ak, pravda, neodfláknete určité ťahy mokrou handrou iba tak „provizórne“! Kto chce mať naozaj čisté podlahy a zároveň aj efektívne precvičené telo, teraz pozorne čítajte.

Od umývania k štíhlej postave

Odborník na fitness predvedie ako umývať dlážku tak, aby ste pohybmi docielili nielen čistotu vo vašej domácnosti, ale zároveň budete mať  aj sexi stehná, bruško a ramená.

"Aj počas umývania dlážky sa dajú veľmi dobre precvičiť stehná, brucho a napríklad aj ruky," hovorí profesionálny fitness tréner Peter Dragúň. Stačí iba obmeniť klasický spôsob umývania dlážky o nové metódy.

Neskôr aj trikrát denne

Kto si chce zoštíhliť bruško, nech umýva dlážku napríklad tak, že si kľakne na štyri a pomalými pohybmi  rúk od seba a k sebe jednak cvičí a aj upratuje. A štíhle paže a ruky vám zase zabezpečí umývaco-cvičiaci „ťah. Pri ňom si kľaknete na štyri a ruky posúvate od seba. Samozrejme v oboch je potrebné držať handru.

Aj keď sa vám to bude zdať možno náročné, verte, že neskôr vás to začne baviť tak, že dlážky budete chcieť umývať aj 3krát denne.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články