Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Do penisu si pichal olivový olej. Chcel ho väčší, nemá žiadny...
Zdielať na

Do penisu si pichal olivový olej. Chcel ho väčší, nemá žiadny...

Malý - väčší - žiadny... To je trochu upravený príklad nepravidelného stupňovania prídavných mien, no na istého chlapíka, ktorý chcel mať silou mocou väčšiu svoju mužnosť, sa hodí ako uliaty.

Thajskí lekári museli istému mužovi odstrániť penis po tom, čo sa snažil zväčšiť si ho pomocou olivového oleja. 50-ročný muž totiž namiesto vytúženého efektu dostal infekciu a neskôr rakovinu. Jedinou nádejou tak pre neho bolo penis odrezať.

V Thajsku je to obľúbená kúra...

"Išlo o najväčšiu operáciu v tejto časti tela, ktorú sme robili po zistení rakoviny," uviedla hovorkyňa Všeobecnej policajnej nemocnice v Bangkoku Sirikul Jiaranaikhajorn. Tá dodala aj to, že infekcie dostanú každý týždeň dvaja až traja pacienti, no rakovina sa u nich zväčša nerozvinie.

Thajčan si do penisu niekoľko rokov nechával injekčnou striekačkou aplikovať olivový olej. Kúru sa podujal podstúpiť na klinike po odporúčaní priateľov, a to napriek tomu, že táto procedúra je lekárskou obcou dlhodobo kritizovaná pre otázny efekt a nepriaznivé vedľajšie účinky. V Thajsku podstupuje pochybné kúry na zväčšenie penisu množstvo pacientov.

Na veľkosti vraj nezáleží...

Okrem olivového oleja sa snažia pomôcť si aj aplikovaním včelieho vosku, silikónu alebo parafínu. Každý mesiac pre ich vedľajšie účinky hospitalizujú asi 40 ľudí. "Prináša to iba zlé výsledky - ľudia tomu nerozumejú," uviedla hovorkyňa nemocnice. "Žena nemiluje muža pre jeho veľkosť," dodala. Minimálne v Thajsku tomu muži očividne neveria...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Muž_polonahý_noviny_cez penis

isifa.com - ilustračné foto

Súvisiace články