Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Panenstvo za 600 000 €! Catarina vydražila nevinnosť
Zdielať na

Panenstvo za 600 000 €! Catarina vydražila nevinnosť

Dvadsaťročná brazílska študentka Catarina Migliorini vydražila svoju nevinnosť za neuveriteľných 780-tisíc dolárov, čo je v prepočte viac ako 600-tisíc eur. Toto právo napokon získal Japonec Natsu.

Peniaze dá chudobným

Natsu musel najskôr poraziť tvrdú konkurenciu - na päty mu dýchali aj dvaja Američania Jack Miller a Jack Right, ako aj Ind menom Rudra Chatterjee. Jeho vyvolená, Catarina, odkazuje všetkým neprajníkom, ktorí ju považujú za prostitútku, len jedno: Peniaze pôjdu na výstavbu domov pre chudobných!

"Neznamená to, že keď urobíte jednu dobrú fotku, ste dobrým fotografom. Rovnako ako ja nie som prostitútka, keď sa raz s niekým vyspím," tvrdí. A ako píše Daily Mail, vzápätí dodáva: "Táto aukcia je len biznis. Som romantické dievča a verím na pravú lásku. V tom je ten obrovský rozdiel."

Bude o tom aj film

Jej príbeh bude sledovať i austrálsky televízny štáb. V pripravovanom dokumentárnom filme Virgins Wanted bude mladá dievčina opisovať svoje pocity pred a po strate panenstva. Natsu sa vo filme neukáže, chce totiž ostať v anonymite.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

facebook

Súvisiace články