Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Toto si môžete dovoliť... Len pri sexe!
Zdielať na

Toto si môžete dovoliť... Len pri sexe!

Je jediné miesto a jediný moment, keď môžete zabudnúť na dobré vychovanie. Odborníci dokonca tvrdia, že môžu pomôcť v partnerskom živote. Reč je o tzv. "špinavých rečiach" pri milovaní. Tu je zoznam toho, čo si môžete dovoliť.

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých čitateľov.

Odborne? Narotofília

Bežne k ženám vulgárne výrazy nepatria, ale v posteli môže byť aj dáma zviera. Aj keď bližšie sú nám skôr nežnosti, môžu podľa odborníkov aj drsné prejavy živočíšnej túžby v správny čas, na správnom mieste a s tým pravým partnerom katapultovať zážitok z milovania do závratných výšin.

Zvyšovanie intenzity sexuálneho vzrušenia pomocou vulgárnych prejavov má dokonca svoj odborný názov - narotofílila. Existujú ľudia, ktorí sa bez podobnej komunikácie pri sexe vôbec nezaobídu.

"Ak je sexualita menej štandardná, potom môžu milencov bez ohľadu na pohlavie vzrušovať vulgarizmy. V prípade väčšinovej sexuality, teda normálnej, tak páry obvykle vzrušujú nežné slová," vysvetľuje pre český portál idnes.cz sexuologička Želmíra Herrová. 

Pre väčšinu z nás teda vulgárne výrazy predstavujú skôr experiment. Pokus povzbudiť fantáziu, spestriť si partnerské milovanie.

70 % žien túži po tvrdom sexe

"Najradšej som, keď nehovorí nič a len vzdychá," hovorí 56-ročný Dávid. Je jeden z mála mužov, ktorí sa nehanbili vo výskume odpovedať. Bez ohľadu na pohlavie sa totiž ukázalo, že ide o jednu z najchúlostivejších otázok, s ktorou sa opýtaní stretli.

S ešte väčšou hanbou a autocenzúrou sme sa podľa očakávaní stretli u žien. Ich delikátne odpovede mali ďaleko k odvážnym anonymným výkrikom v internetových diskusiách. Preto nemôžeme potvrdiť pravdivosť výskumov zo sveta, ktoré obvykle tvrdia, že zhruba 70 percent žien túži po tvrdšom sexe spojeným s neslušnými výrazmi.

Priveľa škodí

Z prieskumu idnes.cz ale vyplýva, že ženy v našich končinách dávajú skôr prednosť tichu, prípadne nežným lichôtkam. "Niekedy je úžasné počuť miláčik," priznáva 41-ročná Monika.

35-ročná Paulína pripúšťa, že je romantická a skôr menej sebavedomá. Má rada bežné banality ako chcem Ťa, si krásna, vzrušuješ ma. Muži sú skôr tí, ktorých občas vulgárne a drsné slová vzrušujú. "Občas mám rád, keď je vulgárna, ale musí to byť len jedno, dve slová, ktoré ma môžu viac vzrušiť, ale ak by to prehnala, tak ma to môže aj otráviť," vysvetľuje 53-ročný Roman.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA

Súvisiace články