Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Úchylný policajt! Ženy sa pred ním museli vyzliekať...
Zdielať na

Úchylný policajt! Ženy sa pred ním museli vyzliekať...

Trestné činy nie sú cudzie ani strážcom zákona. 37-ročného vyšetrovateľa postavili mimo služby a stíhajú ho za sexuálny nátlak voči vypočúvaným osobám. Pri jednom z neštandardných vypočúvaní došlo dokonca k súloži!

Mal to "prešpekulované"

Prídad sa stal v Južných Čechách. Pri výsluchoch sa zvrhlý policajt vždy žien opýtal, či majú pri sebe nahrávacie zariadenie. Keď odpovedali záporne, donútil ich vyzliecť sa donaha a následne hmatom preskúmal ich intímne partie.

Policajt sa sexuálneho nátlaku dopúšťal nielen na podozrivých osobách, ale aj na ženách, ktoré mali byť vypočuté ako svedkyne trestných činov. "Je evidentné, že u policajta bola sexuálna potreba silnejšia ako jeho sebakontrola. Možno to bola až deviácia," myslí si psychológ Jiří Brančík.

Raz došlo aj k súloži

Z policajného spisu vyplýva, že niektoré ženy museli mužove sexuálne chúťky znášať opakovane. V jednom prípade došlo dokonca vo vyšetrovacej miestnosti k pohlavnému styku.

"Policajta sme z väzby prepustili, budeme ho vyšetrovať na slobode," povedala pre TV JOJ hovorkyňa Generální inspekce bezpečnostních sborů Radka Sandorová. 37-ročného policajta prepustili z práce a trestne ho stíhajú. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 10 rokov.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Erin Purcell/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy