Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Pri Bratislave našli zavraždenú ženu. Je obeťou vraha prostitútok?
Zdielať na
Zahraničie

Pri Bratislave našli zavraždenú ženu. Je obeťou vraha prostitútok?

Zdroj: RodrigoFavera/ilustračné

Nahú ženu neznámy páchateľ polial horľavinou a podpálil!

Telesné pozostatky ženy, ktorej identita nie je predbežne známa, objavili pri likvidácii požiaru, na ktorý upozornil istý motorista. Na hlave mala zranenia spôsobené násilím, telo bolo takmer nahé. 

Prípad sa značne podobá s neobjasnenými vraždami prostitútok z augusta 2007 a mája 2010, ktorých obeťami sa stali Kateřina Vávrová (23), pochádzajúca z Českej republiky, a Peťa Filkovová (24) z Bulharska. Smrteľné zranenia prvej z nich boli bodného charakteru. Druhá zomrela na následky vážnych poranení hlavy. Telá oboch páchateľ podpálil.

Vyšetrovatelia preto nevylučujú, že aj v prípade neznámej ženy objavenej pri Nickelsdorfe mohlo ísť tiež o prostitútku. V tejto súvislosti sa kriminalisti kontaktovali už so zodpovednými vo všetkých spolkových krajinách Rakúska, ale aj s kolegami v Maďarsku a na Slovensku.

Kriminalisti však dúfajú aj v pomoc verejnosti pri identifikácii zavraždenej, ktorá bola asi 160 cm vysoká, štíhlej postavy a mala zrejme svetlé vlasy. Oblečené mala v inkriminovanom čase biele sandále, na krku retiazku s asi trojcentimetrovým príveskom-delfínom. Mŕtvola mala na sebe iba podprsenku a blúzku. Vedľa telesných pozostatkov obete sa našli okuliare a zubná protéza.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy