Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Drsní wrestleri elektrizovali dav
Zdielať na
Zahraničie

Drsní wrestleri elektrizovali dav

Drsní, silní, vo farbách odetí a s maskami na hlavách - wrestleri si užívali naplno svoje exhibičné vystúpenie v rámci festivalu v Mexiku, ktorý oslavuje tento šport. <b>Pozrite si VIDEO</b>

Pestré farby, diabolské masky, veľké svaly, zúrivý krik: v takomto tóne sa niesla víkendová exhibícia obľúbených mexických wrestlerov lucha libre v Mexico City. Fanúšikovia sa mohli so svojimi obľúbencami odfotiť, vypýtať si autogrami, pohovoriť si o ich technikách či kúpiť si masky, kostými a figúrky.

Wrestleri v modrom, bielom, červenom, zlatom a samozrejme v maskách vystúpili v exhibícii pred nedočkavým publikom počas víkendového festivalu "Lucha Libre: Skúsenosť". Wrestling vo voľnom štýle bol kľúčovou udalosťou trojdňového festivalu, ktorý je oslavou tohto národne obľúbeného a populárneho športu.

REUTERS

Takisto festival demonštruje, že najlepší lucha libres wrestleri pochádzajú práve z Mexika. Tento šport má v Mexiku históriu vyše 50 rokov a svoje publikum si získal aj v zahraničí. Snáď všeobecne známy je práve hollywoodsky film "Nacho Libre", kde si zahral komik Jack Black.

Festival ponúka osobné stretnutie s wrestlermi, rôzne ďalšie atrakcie, vrátane možnosti pre deti vyskúšať si, aké to v ringu naozaj je. "Miluje lucha libres, miluje ich boje a teraz si mohol dokonca ísť sám zabojovať do ringu, našiel si tiež masku vo svojej veľkosti," hovorí otec jedného malého nadšenca.

Zdielať na

Najčítanejšie správy