Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
VIDEO: Duch princeznej Diany sa vznášal nad Glasgowom
Zdielať na

VIDEO: Duch princeznej Diany sa vznášal nad Glasgowom

Milovaná a zbožňovaná princezná Diana sa vraj zjavila veriacim v škótskom Glasgowe. Jej tvár v okne kostola bola najskôr rozmazaná, no neskôr nabrala zreteľné kontúry. O pravosti videa nepochybuje duchársky nadšenec Michael Cohen, ani priaznivci mŕtvej princeznej...

Kontroverzné video nakrútili čínski turisti. V domnení, že zachytávajú atmosféru kostola, však narazili na niečo oveľa zaujímavejšie. V špinavom okne sa náhle zjavila tvár, až nápadne pripomínajúca zosnulú princeznú Dianu. VIAC O JEJ ŽIVOTE TU.

Optický klam? Možno aj nie

O zábery sa začal okamžite zaujímať Michael Cohen, podľa ktorého ide o paranormálny jav. "Vedci tvrdia, že duchovia neexistujú. Napriek tomu sa však ľuďom po celom svete zjavujú. Myslím, že tu majú na zemi ešte nevybavené účty," vysvetľuje vzápätí.

Našli sa aj ďalší nadšenci, ktorí o pravosti videa nepochybujú. "Môže to byť iba optický klam, ale neverím tomu. Duchovia sa často vracajú na miesta, ktoré pre nich niečo v živote znamenali," vraví Michael. Princezná Diana totiž Škótsko počas života často navštevovala. 

Utajená dcéra princeznej

Aktuálne vydanie britského časopisu Globe Magazine sa pohráva s myšlienkou, že princezná porodila okrem dvoch synov aj dcéru. Tieto informácie majú pochádzať z jednej z najnovších kníh o princeznej. Samozrejme, existencia dievčaťa bola dlhé roky utajovaná.

Na titulke časopisu je aj fotografia tejto mladej dámy. Skôr to však vyzerá tak, že je dielom šikovných grafických dizajnérov. Nebolo by to toiž poprvýkrát, čo svet obletela podobná "rovnako šokujúca" správa.

Dcéra_utajovaná_princeznej Diany_Globe Magazine

celebdirtylaundry.com

Súvisiace články