Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
NASA Johnson Style. Pozrite sa, ako sa zabávajú astronauti
Zdielať na

NASA Johnson Style. Pozrite sa, ako sa zabávajú astronauti

Rapper Psy sa s klipom k piesni Gangnam Style už dvakrát zapísal do Guinnessovej knihy rekordov - na portáli YouTube má celkovo najviac pozretí a tiež najviac ľudí označilo, že sa im video páči. Zo skladby sa stal medzinárodný fenomén, ktorý inšpiroval množstvo imitácií či flashmobov v rôznych kútoch sveta. No a najnovšie sa ním nechali inšpirovať aj astronauti z NASA. Informuje o tom NBC News.

Pieseň, ktorý by sa dala voľne preložiť ako NASA Johnson Style, dokazuje, že aj vedátori sú len ľudia a dokážu sa zabaviť takmer na čomkoľvek. Známu pieseň prespievali tak, že dáva hlavu aj pätu. Približuje ľuďom, ako to Johnsonovom vesmírnom stredisku vlastne vyzerá, píše portál NBC News.

Ako sa rapper Psy stal slávnym

Rapper Psy ostatné mesiace strávil propagáciou svojho hitu, prišiel aj do tých najsledovanejších amerických šou a choreografiu z videa učil množstvo známych osobností. Zatancoval si napríklad s Ellen DeGeneres, Britney Spears, Hughom Jackmanom, MC Hammerom či Usherom a stretol sa i so svojím krajanom, generálnym tajomníkom OSN Pan Ki-munom.

Rapper sa už ukázal napríklad v populárnom programe Today televízie NBC a nechýbal na udeľovaní cien MTV Video Music Awards či MTV Europe Music Awards, kde klip ku Gangnam Style vyhral v kategórii Najlepšie video.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

YouTube

Súvisiace články