Skoro jasno
10°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Polícia uzavrie tunel Horelica
Zdielať na

Polícia uzavrie tunel Horelica

Archívna reportáž

ČADCA / Polícia upozorňuje na mimoriadnu uzávierku tunelu Horelica v katastrálnom území Čadca. Polícia upozorňuje širokú motoristickú verejnosť na dopravné obmedzenia.

Polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia. V utorok, 21. novembra 2017 v čase od 22:00 do stredy 22. novembra do maximálne 02:00 hodiny bude tunel Horelica uzatvorený obojsmerne z dôvodu havarijnej opravy.

Doprava bude presmerovaná v zmysle schváleného projektu riadenia dopravy s odklonom dopravy v smere Čadca-Žilina pred tunelom z cesty I/11A na I/11B (tzv. malý obchvat Čadce) s pokračovaním po ceste I/11 až po mimoúrovňovú križovatku v Krásne nad Kysucou. V smere Žilina-Čadca sa doprava odkláňa z cesty I/11A na miestnu komunikáciu v Oščadnici, po ceste III/2013 na cestu I/11 a následne po ceste I/11B návrat na cestu I/11A.

O krok bližšie k využívaniu cesty pod Dunajom sú obyvatelia Žitného ostrova. Ministerstvo životného prostredia plánuje vybudovať tunel pre osobné autá. Kompu, ktorá tam v pravidelných intervaloch premáva doteraz, zrušiť neplánujú.

Súvisiace články