Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragédia v Rohove. Stanislav sa udusil splodinami
Zdielať na

Tragédia v Rohove. Stanislav sa udusil splodinami

ROHOV / Smutné veľkonočné sviatky prežívajú v rodine Stanislava z obce Rohov (okres Senica). Muža totiž našli bez známok života v miestnosti, v ktorej vypukol požiar. Stanislav sa zrejme v spánku nadýchal jedovatých splodín a už sa neprebral.

"Po príchode to už bolo prakticky uhasené, my sme urobili len nejaké dohásacie práce, a to bolo všetko. Zistili sme, že sa tam nachádza zhorená osoba," informuje Ondrej Hurbanis, riaditeľ OR HAZZ. Mŕtvym mužom je 47-ročný Stanislav, ktorý v rodinnom dome býval so svojím bratom. V čase vzniku požiaru sa mal vo vnútri nachádzať sám a v osudný okamih mu tak nemal kto pomôcť. Stanislav sa pravdepodobne udusil splodinami z horenia.   

Podla informácii od hasičov bol rodinný dom odpojený od plynu i elektriky. V obhorenej miestnosti sa mali nachádzať sviečky i plný popolnik s ohorkami. A práve fajčenie sa zrejme stalo mužovi osudným. Na miesto prišiel aj zisťovateľ príčin vzniku požiaru, podľa ktorého Stanislav pravdepodobne zaspal alebo odpadol na rozkladacom gauči so zapálenou cigaretou v ruke. 

Zdielať na

Súvisiace články