Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Policajti v Diakovciach od rána prehľadávajú viacero objektov
Zdielať na

Policajti v Diakovciach od rána prehľadávajú viacero objektov

TRNAVA, NITRA / Až z Bratislavy si prišli policajti odviezť na výsluch podozrivých mužov z Diakoviec. A stihli si prezrieť aj pár nehnuteľností. Nielen v Diakovciach, ale aj v obci v susednom Trnavskom kraji. Policajti to síce potvrdili, viac informácií však nezverejnili.

Policajti v Diakovciach od rána prehľadávajú viacero objektov, údajne ide o akciu, kt sa dotýka nielen Nitrianskeho ale aj Trnavského kraja. Okrem rodinných domov si vzali pod drobnohľad aj areál za veľkou plechovou bránou, kde parkovalo množstvo áut, pripomínajúcich vrakovisko.

V jednom z rodinných domov usilovne prehľadávali ešte aj na poludnie. A to, podľa vyjadrení susedov, začali krátko po piatej ráno. "Možno okolo pol 6 ja som ani nepozeral na hodiny. Len som sa pozrel von, ale kto čo povie, nikto nič, to je rodičovský dom asi, podľa mňa. Neviem, koho brali, absolútne neviem," povedal obyvateľ Diakoviec.

Podľa informácií zo zdroja TV JOJ, z domu na Hlavnej ulici odviedli dvoch bratov rovno na políciu do Bratislavy. Zatiaľ nie sú obvinení, ale už majú právneho zástupcu, ktorý bol na mieste.

"Policajti okresného riaditeľstva PZ v Ba IV. vykonávajú v NT a TT kraji potrebné procesné úkony v súvislosti s objasňovaním majetkovej trestnej činnosti," povedala hovorkyňa bratislavskej polície Lucia Mihaliková.

Kde konkrétne vykonávali ďalšie prehliadky v Trnavskom kraji, polícia nechcela zverejniť. Pod definíciou majetková trestná činnosť by malo ísť o autičkárov.

Súvisiace články