Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
V Hlohovci hľadajú matku dvoch detí
Zdielať na
Trnava

V Hlohovci hľadajú matku dvoch detí

HLOHOVEC / Policajti z národnej kriminálnej agentúry a vrtuľník s termovíziou prehľadávali Hlohovec a jeho okolie. Pátrali po bývalej žene miestneho vplyvného muža. Za jej únosom bol údajne práve on. Podľa informácií TV JOJ si mali riešiť nevybavené účty. Ako prvý o akcii informoval portál tvnoviny.

Asi 34-ročnú ženu mali uniesť v dopoludňajších hodinách, a to priamo spred škôlky, kam chodí jej syn. Priamo pred budovou mali na ňu čakať dvaja muži, ktorí ju naložili do tmavého auta, malo by ísť o Škodu Superb a odišli. Doteraz o nej nikto nič nevie.

Po žene ihneď začali pátrať policajti z NAKA.  Mladá žena mala exmanželovi na súde zakázať styk s deťmi. Iba pred časom sa mal vrátiť z väzenia a to na kauciu, ktorú mal zaplatiť jeho starší syn z prvého manželstva. 

"Polícia stále pátra po 34-ročnej Andrei Vlčekovej, ktorú v utorok medzi 07:00 a 08:00 uniesli pravdepodobne v blízkosti škôlky na Ulici R. Dilonga v Hlohovci. Hľadaný je už aj jej bývalý partner 46-ročný Miroslav Vlček z Veľkých Ripnian," informuje hovorca trnavskej polície Martin Wäldl.

Súvisiace články