Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Chlapec zomrel v reštaurácii, zasekol sa medzi stenou a stolom
Zdielať na

Chlapec zomrel v reštaurácii, zasekol sa medzi stenou a stolom

ATLANTA / Neuveriteľnou tragédiou sa skončil rodinný výlet americkej rodiny zo Severnej Karolíny v Atlante. Rodičia spolu so svojím 5-ročným synom absolvovali obed v jednej z tunajších reštaurácií s rotujúcou podlahou, ktorá sa nachádza na 72. poschodí hotela Westin Peachtree Plaza. Chlapček sa zasekol medzi stolom a stenou, pričom pri nešťastí utrpel mnohopočetné poranenia hlavy, ktoré boli nezlučiteľné so životom.

Spomínaná reštaurácia je medzi turistami obľúbená. Vyhliadka ponúka možnosť obzrieť si mesto v 360 stupňovom uhle. Okrem rodiny už v reštaurácii nikto nebol, keď sa päťročný chlapec od svojich rodičov na chvíľku vzdialil, aby sa pokochal výhľadom, píše WSBTV. 

Chlapec uviazol medzi stolom a stenou, pričom mu hneď prišlo na pomoc niekoľko zamestnancov reštaurácie ako aj strážnici a snažili sa ho vytlačiť von. Podlaha sa prestala hýbať, avšak bolo už príliš neskoro. Chlapec utrpel mnohopočetné poranenia hlavy. Ihneď ho previezli do nemocnice.

"Slovami nevieme vyjadriť, ako sa nám táto tragédia hlboko dotkla. V našich myšlienkach a modlitbách ostávame s rodinou pozostalého," povedal manažér hotela George Reed.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy