Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pod vplyvom si sadol za volant a spôsobil nehodu
Zdielať na

Pod vplyvom si sadol za volant a spôsobil nehodu

SEČOVSKÁ POLIANKA / Pod vplyvom alkoholu si sadol za volant a zrazil sa s oprotiidúcim kamiónom. Vodič osobného auta nafúkal po nehode viac ako jedno promile. Namiesto policajnej cely ho odviezli do nemocnice pretože jeho zdravotný stav bol taký vážny, že si vyžiadal hospitalizáciu.

​K nehode došlo v obci Sečovská Polianka. Vodič osobného auta narazil podľa policajných informácií z doposiaľ neznámych príčin do oprotiidúceho maďarského kamióna. Osobné auto bolo po zrážke nepojazdné. Jeho vodičovi prišiel na pomoc náhodný okoloidúci. Pomohol mu dostať sa z havarovaného auta. Muž mal poranenú nohu, no okrem toho aj ďalší problém. Ten odhalili policajti, keď ho podrobili dychovej skúške.

"Dychová skúška na alkohol bola pozitívna s výsledkom nad jedno promile," informuje hovorca prešovskej polície Daniel Džobanik.

Muža s najväčšou pravdepodobnosťou čaká obvinenie z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Neskončil však v policajnej cele, ale v nemocnici. Jeho stav bol natoľko vážny, že ho museli hospitalizovať.

Kamión bol zapletený aj do nehody, ktorá sa stala vo štvrtok ráno na D2:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy