Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Rómska svadba bez hraníc, toľko luxusu by závidel každý
Zdielať na

Rómska svadba bez hraníc, toľko luxusu by závidel každý

Zdroj: youtube

MICHALOVCE / Za takúto svadbu v Michalovciach by sa nehanbil naozaj nikto. Nevesta mala šaty za tisíce eur. Bohatstvom sa nešetrilo naozaj nikde. Všade samé luxusné dary, zlato, peniaze, vychýrené kapely a množstvo jedla.

Informáciu zverejnil spravodajský portál sme.sk

Svadba 19-ročnej Evy a 20-ročného Lukáša bola tak honosná, že sa stala hitom internetu. Video má už cez 130-tisíc zhliadnutí. Prípravy na svadbu začali už začiatkom tohto roka, aby všetko dopadlo na výbornú a bolo pripravené na sto percent.

​Nevesta Eva si priala mať rovnaké šaty, aké videla na modelke Andrei Verešovej. O splnenie sna sa jej postarala návrhárka Natasha Azaryi. Luxusný sen ozdobený čipkou údajne stál 3 500 eur. Okrem šiat mala na hlave zlatú korunku za 3 000 tisíc eur a topánky s doplnkami za ďalších 3 500 eur. Ženích v tomto prípade "zaostal" a oblek ušitý na mieru stál 1 500 eur.

youtube

Štyri dni osláv

Na svadbu bolo pozvaných približne 80 najbližších ľudí, ktorí spolu jedli, pili a oslavovali štyri dni. "Začali sme oslavovať v piatok. U nás je taký zvyk, že pred svadbou nosia mladomanželom dary. V sobotu bol náš veľký deň. Aby sme dodržali všetky tradície, začali sme už o desiatej doobeda. V nedeľu sme v oslavách pokračovali. V pondelok sme sa ešte zabávali s najbližšou rodinou," povedal ženích.

Svadba stála desaťtisíce

Na celú svadbu bolo pripravených 400 litrov alkoholu, pečené prasce, koláče, niekoľkoposchodové torty a iné pochúťky. O hudbu sa postaralo 14 muzikantov a kapely z Budapešti a z Veľkej Británie. Podľa otca nevesty celá honosná svadba stála 35 tisíc eur.

youtube

youtube

youtube

youtube

youtube

youtube

youtube

youtube

youtube

youtube

Súvisiace články

Najčítanejšie správy