Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Titul Miss Domaša putuje do Košíc. Vyhrala Viktória Bodnárová
Zdielať na

Titul Miss Domaša putuje do Košíc. Vyhrala Viktória Bodnárová

DOMAŠA / Na Domaši sa volila Miss. Program sa síce pre intenzívny dážď posunul o niekoľko hodín neskôr. Napokon však po druhej hodine nadránom padlo meno víťazky. Korunku Miss Domaša si domov odniesla 21-ročná Košičanka.

Síce s menším takmer trojhodinovým sklzom. V zákulisí však vládla priateľská a vzhľadom na okolnosti aj pohodová atmosféra. "Nervozita určite je, ale tak nejako to zvládneme spolu,“ povedala finalistka Nikol Chromjaková. 

Chvíľami to vyzeralo, že to počasie ako pred rokom prekazí. No napokon sa ako tak umúdrilo. Porota hodnotila prvý dojem i vlastnú realizáciu vo voľnej disciplíne. Chýbať nemohla ani na Domaši obzvlášť očakávaná promenáda v plavkách.

"Na každom sústredení sme videli, ktorá má aké plusy a aké má mínusy. Zo všetkého sme sa snažili vyťažiť. Samozrejme mínusy sme sa snažili vygumovať a dať preč," opisuje organizátor Miss Domaša Rudo Voit. 

Víťazkou ale môže byť len jedna a tento rok sa ňou stala Košičanka Viktória Bodnárová. "Nečakala som to vôbec, som v strese stále rozklepaná. Neviem, čo mám hovoriť," povedal po vyhlásení čerstvá víťazka. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy