Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hádka sa skončila vážnym konfliktom, Muž vinu odmieta
Zdielať na

Hádka sa skončila vážnym konfliktom, Muž vinu odmieta

BREKOV / Hádka pre dcéru prerástla do vážneho konfliktu, pri ktorom mal otec priložiť pištoľ k hlave 25-ročnému Martinovi. Incident sa odohral pred rodinným domom v Brekove (okr. Humenné). Policajné vyšetrovanie sa už začalo. Podozrivý muž však tvrdí, že nič z toho nie je pravda.

"Pred jedným z rodinných domov došlo v obci Brekov k slovným nezhodám medzi dvoma mužmi," informuje hovorca prešovskej polície Daniel Džobanik.  Neskôr starší z nich vzal do ruky zbraň a namieril ju na 25-ročného Martina. Všetko sa odohralo okolo pol deviatej večer. "Jeden z mužov mal vytiahnuť z vrecka krátku strelnú zbraň, priložiť ju k hlave druhému a vyhrážať sa mu zabitím," pokračuje Džobanik.

Policajti už začali vyšetrovať, čo muža k tomuto činu viedlo. "Poverený príslušník OO PZ v Humennom začal trestné stíhanie za prečin mebezpečné vyhrážanie," dodáva Džobanik.

Muž, ktorý sa mal Martinovi vyhrážať zabitím ale tvrdí, že niečo také neurobil a navyše podľa jeho slov žiadnu zbraň ani nevlastní. "No ja neviem, odkiaľ to máte. Nemám žiadnu zbraň," povedal podozrivý. Priznal ale, že konflikt vznikol pre dcéru. "Dcéra s ním ušla, tak preto," vysvetľuje podozrivý. 

Tento prípad skončil na polícii, keďže 25-ročný Martin sa obáva, že muž, ktorý sa mu vyhrážal, svoje slová napokon naplní.

Vyhrážky použil aj tento mladík na policajtov:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy