Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tragická nehoda pri Bardejove
Zdielať na

Tragická nehoda pri Bardejove

GERLACHOV / Tragická dopravná nehoda sa stala v nedeľu popoludní v Gerlachove neďaleko Bardejova. Zrážka dvoch osobných áut mala mimoriadne smutné následky. Dvaja ľudia prišli o život a ďalší štyria, vrátane malých detí, skončili v nemocnici.

Na úzkej ceste sa zrazili dve oproti sebe idúce autá. V jednom z nich sedela rodina s dvoma malými deťmi. "Na mieste bolo šesť zranených osôb," uviedol veliteľ zásahu Rastislav Homza.

 "Fabiu v zákrute vynieslo a išla rovno pod BMW," opisuje nehodu svedok. 

Batoľa

V čiernom BMW sa viezlo päť ľudí, batoľa sedelo v detskej autosedačke. Oproti nim išla mladá žena. "Po našom príchode boli deti mimo auta a dospelá osoba v rukách lekárov," dodal Homza.

TV JOJ/Daniela Jureková

"Dve deti utrpeli poranenia hlavy a dve dospelé ženy boli na umelej pľúcnej ventilácii prevezené do nemocnice," dodal hovorca záchranárov Boris Chmel. 

Dvaja neprežili

Na mieste zasahovalo šesť posádok záchranárov a hasiči. V jednom z áut zostali zakliesnení dvaja ľudia. Vyslobodili ich až hasiči, no ich zranenia boli natoľko vážne, že im žena i muž podľahli na mieste. "Štyridsaťtriročná žena a 66-ročný muž utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom," dodal Chmel. 

Ďalší zranení  v rukách lekárov. "Previezli ich do nemocnice v Bardejove," informoval veliteľ zásahu. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy