Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Nehoda pri Stakčíne si vyžiadala život Lukáša (†17)
Zdielať na

Nehoda pri Stakčíne si vyžiadala život Lukáša (†17)

STAKČÍN / Veľkým nešťastím sa skončila jazda partie mladých ľudí v Stakčíne. Dvadsaťdvaročná vodička podľa polície najprv narazila do betónového mostíka, odkiaľ auto odhodilo do kamióna. To však nebol koniec. Smrtiacu jazdu ukončil až posledný náraz do taxíka, ktorý tadiaľ v tej chvíli prechádzal. Sedemnásťročný Lukáš pri tejto nočnej nehode zahynul. Ďalší traja ľudia skončili nemocnici.

V aute sa viezli štyria mladí ľudia. Dvadsaťdvaročná vodička podľa polície nezvládla riadenie. Nasledoval náraz do betónového mostíka. Odtiaľ auto odhodilo do zaparkovaného kamióna. "Dostalo šmyk oprotiidúce auto, narazilo do kamióna, vyhodilo ho do vzduchu a dopadlo mi na taxík," opisuje účastník nehody. 

Podľa slov vodiča taxíka sa auto od kamióna odrazilo a vyletelo znova na hlavnú cestu, kde sa tragická jazda skončila. Túto jazdu neprežil 17-ročný Lukáš. "Muž neznámeho veku utrpel drvivé poranenia lebky nezlučiteľné so životom a na mieste zahynul," povedal hovorca polície Jozef Minár. Vodičku a dvoch ďalších spolujazdcov previezli záchranári do nemocnice.Alkohol polícia nezistila ani u jedného z vodičov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy