Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Osemnásťročný mladík podľa polície sexuálne zneužil 14-ročnú školáčku
Zdielať na

Osemnásťročný mladík podľa polície sexuálne zneužil 14-ročnú školáčku

HUMENNÉ / Zo zločinu sexuálneho zneužívania obvinili 18-ročného Róberta z Humenného. Podľa polície mal zneužiť 14-ročnú školáčku. Z celej situácie viní jeho matka kamarátov a drogy. Mladému mužovi teraz hrozí až desaťročné väzenie.

Mama 18-ročného Róberta priznala, že so synom mala problémy už počas školy. "Kamaráti ho naučili na drogy," doplnila. V posledných mesiacoch  však bolo podľa jej slov oporou nielen jej, ale aj chorej sestre.

Mladého muža polícia obvinila zo závažného trestného činu. "Osemnásťročný Róbert z Humenného bol okresným vyšetrovateľom obvinený zo zločinu sexuálneho zneužívania," povedala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová. Matka tvrdí, že jej syn a 14-ročná školáčka spolu chodili a viac o ich vzťahu nevie. Rodičia dievčaťa sa k prípadu vyjadriť odmietli. "Vzhľadom na poškodenú osobu, ako aj na citlivosť celého prípadu, bližšie informácie k nemu nebudeme zverejňovať," doplnila Migaľová. 

Mama je zmierená s tým, že syn možno strávi vo väzení niekoľko rokov. Zároveň dúfa, že sa snáď zmení k lepšiemu. "Ak sa mladému mužovi vina preukáže, hrozí mu 3 až 10-ročné väzenie," doplnila Migaľová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy