Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Žena prežíva peklo od vlastného manžela. Týranie, vyhrážky, nadávky
Zdielať na

Žena prežíva peklo od vlastného manžela. Týranie, vyhrážky, nadávky

VÝCHODNÉ SLOVENSKO / Vyhrážanie sa s dýkou, urážky, nadávky aj prenasledovanie. Toto musí denne znášať žena z východného Slovenska. Už viackrát sa obrátila aj na políciu. Napriek tomu, že agresorovi sudca zakázal vstúpiť do ich rodinného domu, podľa ženy to nerešpektuje. Naposledy našla v dóze s kávou biely prášok. Polícia ho už poslala na rozbor.

 "Dlhodobo ma týral, urážky, nadávky a tak ďalej. Potom ma fyzicky napadol, priložil mi nôž pod krk," hovorí napadnutá žena. 

Za nebezpečné vyhrážanie s dýkou dostal muž minulý rok podmienku. Žena tvrdí, že ich situácia sa odvtedy zhoršila. Napriek tomu, že podľa súdu má muž zákaz vstupovať do ich rodinného domu, žena tvrdí, že ho nerešpektuje. "Muž sa tohto konania dopustil aj napriek tomu, že mu bol súdom udelený zákaz vstupovať do uvedeného rodinného domu, ako aj Katarína na zastavené plochy a nádvorie," uviedla hovorkyňa prešovskej krajskej polície Jana Migaľová. 

Polícia muža obvinila z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Žena tvrdí, že muž chodieva okolo domu v noci, klope na okná a telefonuje jej. Najviac ju ale vystrašilo to, že v dóze s kávou našla neznámy prášok. "V tej káve bol biely prášok. Neviem čo to bolo, zobrali to na rozbor, ešte neviem výsledky," hovorí napadnutá žena. 

Žena začala v kabelke zo strachu nosiť slzotvorný sprej. Vraví, že s ním chodieva aj do práce. Podľa nej je najväčší problém to, že jej zatiaľ manžel je stále na slobode. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy