Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Štvorročný chlapec sa hral na dvore u susedov, zrazilo ho auto
Zdielať na

Štvorročný chlapec sa hral na dvore u susedov, zrazilo ho auto

DOLNÝ OHAJ / V Dolnom Ohaji (okres Nové Zámky) skončil 4-ročný chlapček na dvore u susedov pod kolesami auta. Dieťa záchranári s mnohopočetnými zraneniami previezli do fakultnej nemocnice v Nových Zámkoch. Polícia teraz musí zistiť, kto auto šoféroval, keďže z domácich sa nechcel nikto priznať.

Štvorročný René sa bežne chodí hrávať k susedom. V sobotu popoludní sa ale zo susedného dvora ozval obrovský krik. Na miesto boli okamžite vyslané dve sanitky. 

Dopravná nehoda sa stala priamo vo dvore Reného susedov. Chlapec sa hral na betóne, vodič za volanom Kia Seed si ho jednoducho nevšimol a prešiel ho pravým predným kolesom. "Pacient utrpel poranenia v oblasti hrudníka a dolnej končatiny," potvrdil hovorca Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Andrej Hirjak. 

Záchranári ho s viacerými zlomeninami, pomliaždeným hrudníkom a pneumotoraxom previezli do novozámockej fakultnej nemocnice. Polícia prešetruje, kto sedel za volantom auta, ktoré zrazilo malého chlapca, z domácich sa totiž nikto nepriznal. "Kriminalistický technik z auta zaistil tri biologické stopy," potvrdila nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Je vo vážnom stave

Chlapec je vo vážnom stave v novozámockej nemocnici, čaká sa na stabilizáciu jeho stavu, aby bol prevezený na vyššie pracovisko. "Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre trestný čin ublíženia na zdraví," uzavrela Čuháková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy