Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tragická nehoda. Po zrážke s autobusom zomreli v aute dve deti aj ich rodičia
Zdielať na

Tragická nehoda. Po zrážke s autobusom zomreli v aute dve deti aj ich rodičia

ŠAHY / Štvorčlenná rodina prišla v nedeľu večer o život na ceste pri Šahách. Zrazili sa s autobusom po tom, čo prešli do protismeru. Zrážku neprežil 24-ročný vodič osobného auta, jeho 27-ročná priateľka a ich dvaja malí synčekovia. Upozorňujeme, že nasledujúca reportáž nie je vhodná pre maloletých divákov.

Dvadsaťštyriročný vodič osobného auta náhle vošiel do protismeru, čelne vrazil do poľského autobusu, v ktorom sedelo 55 ľudí. V aute sedela aj 27-ročná žena a deti vo veku 3 a 5 rokov. Všetci štyria boli na mieste mŕtvi. Vodič autobusu bol v takom šoku, že zastavil až po 500 metroch. 

"Každý reaguje nejak inak. Šok pri takejto dopravnej nehode môže byť naozaj veľký," myslí si znalec z odboru dopravy Štefan Stanko. 

​Na miesto okamžite smerovali všetky záchranárske zložky. Dvaja chlapci vo veku 3 a 5 rokov zostali zakliesnení v aute spolu s 27-ročnou matkou a 24-ročným otcom. 

"Osoby boli zakliesnené. Za pomoci hydraulického náradia boli vyslobodené," povedal hasič Jaroslav Sekereš. 

Aj napriek okamžitej snahe záchranárov boli dve deti a ich rodičia na mieste mŕtvi. V poľskom autobuse sa ľahko zranil vodič. Okolnosti tejto nehody polícia vyšetruje. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy