Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Košice, ste pripravené? JOJka v meste mieri za vami
Zdielať na

Košice, ste pripravené? JOJka v meste mieri za vami

KOŠICE / Jojka v meste pokračuje aj tento víkend. Televízia už vysielala z Nového Mesta nad Váhom, zo Žiliny a teraz mieri do metropoly východu - do Košíc.

"V Žiline bolo fantasticky. Mesto nesklamalo," vychválil ľudí spevák Peter Cmorík. "Okrem neho do Košíc prídu aj Heľenine oči, Zuzana Smatanová taktiež Peťo Bič, priestor dostane aj folklór, a aj vychádzajúca hviezda Jané," vymenováva Roman Neuschl z marketingu.

Okrem hudby sa môžu diváci tešiť na pestrý program. Na pódiu sa vystriedajú herci z televíznych seriálov. "Taktiež pokračujú kastingy na Moja mama varí lepšie ako Tvoja, cestuje s nami aj špeciálne auto - je to mobilná kuchyňa," vysvetľuje Neuschl. Ďalšou atrakciou je pojazdné zvukové štúdio, v ktorom sa natáča relácia Super Karaoke. "Celé spevácke umenie sa aj nahráva a posielame im to domov," vysvetľuje Neuschl. Dokonca pristavia kamión zdravia. "Ľudia si budú môcť nechať zmerať svoje zdravie. Viac k tomu nepoviem," dodáva Neuschl. A samozrejme ľudia môžu aj v Košiciach dostať autogram od svojho obľúbeného herca, speváka a aj moderátora.

Súčasťou JOJky v meste je už tradičné vysielanie Novín priamo z námestia. Tentokrát sa môžete tešiť na moderátorskú dvojicu Adriana Kmotríková a Ján Mečiar.

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy