Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Išiel s kozou na diskotéku, po chvíli sa mu zunovala
Zdielať na

Išiel s kozou na diskotéku, po chvíli sa mu zunovala

KOŠICE / Hľadá sa majiteľ kozy. Ten ju po víkendovej zábave zabudol na diskotéke. Kozu totiž vzal so sebou na potulky mestom a zastavili sa spolu aj na diskotéke, lenže túto jeho nezvyčajnú partnerku nechceli vpustiť dnu. Musel ju preto nechať pred dverami. Lenže akosi na ňu zabudol a tak pre ňu prišli mestskí policajti.

Košickí mestskí policajti riešili skutočne kuriózny prípad. Jeden muž sa totiž vybral okúsiť nočný život aj so svojou kozou. Skutočnou, rohatou, ktorú vraj dostal od kamarátov. Kozy však na diskotéky nepúšťajú a tak ju mladík priviazal o zábradlie a išiel sa zabávať.

Za takéto správanie dostal od mestských policajtov pokutu. To mu však zrejme nestačilo, lebo ráno ju našli opäť priviazanú, pri panelákoch, len kúsok od diskotéky. "Ľudia oznámili na operačné stredisko, že je tu túlavá kozička. Došli sme na miesto a bola tam schúlená, priviazaná," opisuje netradičný zásah mestský policajt Ľubomír Chromý.

Kozu policajti naložili do auta a odviezli k veterinárke. Tá zistila, že kozička je už staršia, ale v dobrej kondícii. Policajti poznajú adresu jej nezodpovedného majiteľa. Ak by kozu nechcel, záujemcov je dosť, poslúži napríklad ako výborná kosačka trávy.

Súvisiace články