Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
JOJka v meste prilákala na námestie tisíce divákov. Každý si tam našiel svojho obľúbenca
Zdielať na

JOJka v meste prilákala na námestie tisíce divákov. Každý si tam našiel svojho obľúbenca

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Najväčšie šošovkovité námestie v strednej Európe, najvyššia veža na Slovensku, Slovenský raj na dosah. Spišská Nová Ves - práve tam sa v nedeľu presťahovala televízia JOJ a spolu s ňou aj štúdio našej spravodajskej relácie Noviny.

​Televízia bola pre mesto Spišská Nová Ves veľkou atrakciou. Na námestí sa zišli tisícky ľudí.  Priestor v centre mesta bol zaplnený do posledného miesta. Spišiaci stáli v radoch aj na autogramiády. V nich televízne tváre porozdávali stovky podpisov.

"Ja som rád, že som tu. Pretože čím menšie mesto, tým srdečnejšia atmosféra," povedal redaktor KRIMI Michal Farkašovský. Žilo to aj pred a na pódiu. Striedali sa na ňom kapely s moderátorskou stálicou Vladom Voštinárom. Tomu rovnocenne sekundovala Erika Barkolová. Spišiaci neostali svojej živelnej povesti nič dlžní.

"Ja som rodák z Levočských vrchov. Mám pocit, že som tu doma. Jeden z prvých koncertov sme mali tu, medzi našimi Spišiakmi, východniarmi," priznal sa hudobník Ondrej Kandráč. 

​Kým sa Spišiai bavil pred pódiom, v zákulisí Reduty pilne pracovala novinová moderátorská dvojica. Počas nedele sa totiž posadili divákom doslova zoči voči. "Reduta je veľmi pekná. Takže je to také príjemné ako keby sme pracovali v divadle," povedala moderátorka Andrea Pálffy Belányiová. "My sme si už vyskúšali s divákmi nahrávanie upútavky. Perfektne reagoval celý dav. Takže si myslím, že aj pre divákov aj pre nás budú večerné správy obrovským zážitkom," hovorí zase moderátor Ľuboš Sarnovský. 

Jedným z najväčších lákadiel boli Noviny naživo. Ľudia na námestí tak na vlastné oči videli, čo sa deje v štúdiu pred a počas vysielania. Na záver rozpálil námestie český spevák Tomáš Klus a jeho cílová skupina.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy