Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Agresívny vodič narazil do policajta
Zdielať na

Agresívny vodič narazil do policajta

ROŽŇAVA / V Rožňave zaútočil agresívny vodič na mestského policajta. Stalo sa to počas rutinnej kontroly parkovacích kárt. Päťdesiatdvaročný vodič tvrdí, že do nikoho úmyselne nenarazil a policajt si zranenie spôsobil sám.

Incidentu a agresívnemu správaniu vodiča predchádzala bežná rutinná kontrola parkovacích lístkov v centre mesta. Na jednom z áut si všimli neplatné označenie ZŤP. "Vodič to odmietol a svojim autom ohrozil príslušníka mestskej polície tak, že do neho úmyselne narazil," uviedol náčelník mestskej polície v Rožňave Róbert Haanuštiak. 

"Nikoho som nezrazil, ho**o mu do huby," reagoval vodič. Podľa 52-ročného Štefana si mestský policajt zranenie spôsobil sám. "Oprel sa nárokom o auto," hovorí Štefan. 

Kamery v meste celý incident zachytili. Záznam z nich je v rukách policajného vyšetrovateľa. "Z kamerového systému je zjavné, že vodič svojim vozidlom ohrozil nášho príslušníka a narazil do neho," dodal náčelník mestskej polície. 

Agresívneho muža policajti prehľadali a v centre mesta aj zadržali. Mestský policajt má zranenú nohu a skončil v na ošetrení v nemocnici. Prípadom sa už zaoberá štátna polícia. 

Súvisiace články