Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Andrej si prišiel do kaviarne vypiť kávu. Odchádzal z nej v sprievode policajtov
Zdielať na

Andrej si prišiel do kaviarne vypiť kávu. Odchádzal z nej v sprievode policajtov

MICHALOVCE / Do jedného z michalovských podnikov vošiel ozbrojený muž. Sadol si za stôl a objednal si kávu. Podľa svedkov sa po chvíli začal prechádzať po celej miestnosti. To, čo mal pri sebe, všetkým vyrazilo dych. Zákazníci sa zo strachu o svoj život okamžite rozutekali von.

Andrej si prišiel do kaviarne vypiť kávu. No odchádzal z nej v sprievode policajtov. Na pomoc ich zavolali zamestnanci, ktorých podozrivý muž poriadne vystrašil. Pod bundou, ktorú mal sebe totiž ukrýval dýku, plynovú pištoľ, nunčáky aj tiež aj slzný plyn. Hneď ako si ju vyzliekol, všetci zostali ako obarení. Asi desiatka zákazníkov z podniku rýchlo odišla preč.

Muž je bývalým vojakom a podľa vlastných slov chodí takto ozbrojený odkedy mu ukradli drahý telefón. Priznáva, že to trochu prehnal. Majiteľ podniku je z celého incidentu zhrozený. Podľa neho nie je normálne, aby niekto, kto nosí pri sebe zbraň takto pútal na seba pozornosť. Nehovoriac o tom, že mu Andrej vyplašil aj zákazníkov. Štyridsaťtriročného muža policajti zadržali a na oddelení sa podrobil výsluchu. Po krátkom čase ho však prepustili na slobodu.

Ozbrojený muž vtrhol do televízie. Pozrite si záznam:

Súvisiace články