Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kukláči zbalili vydierača, Ladislava vzali priamo z kaviarne
Zdielať na

Kukláči zbalili vydierača, Ladislava vzali priamo z kaviarne

KOŠICE / Priamo v centre Košíc zadržali kukláči nebezpečného muža. Podľa informácií televízie JOJ mal vydierať viacero podnikateľov. Skončil v policajnej cele. Na zázname z bezpečnostných kamier vidieť akciu v kaviarni.

Okolie kaviarne obsadili desiatky policajtov. Príslušníci NAKA si tam prišli po 35-ročného Ladislava.

Akcia v kaviarni

Muž sa do kaviarne vybral spolu s ďalšími mužmi a pokojne popíjal kávu. Na zázname je vidieť ako dovnútra vtrhli maskovaní policajti a mužov v rozhovore prerušili. Kukláči Ladislava spacifikovali veľmi rýchlo.

Podľa svedkov sa z kaviarne ozýval krik. Ladislava následne elitní policajti vyniesli von. Pred budovou ho opreli o stenu a urobili mu osobnú prehliadku.

"V stredu v Košiciach príslušníci Národnej kriminálnej agentúry v súčinnosti s krajským pohotovostným policajným útvarom zadržali osobu, ktorá je stíhaná za obzvlášť závažný zločin vydierania," uviedol hovorca policajného prezídia Michal Slivka.

Vydieranie

Podľa informácií televízie JOJ mal Ladislav problémy so zákonom už v minulosti. Tentokrát vyvíjal hrubý nátlak na podnikateľov, od ktorých žiadal vysoké sumy peňazí. Na rováši má mať toho ale viac. Obvinení tak môže byť viac.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy