Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Program pre deti, vystúpenia a hlavné spravodajstvo naživo. Televízia JOJ vysielala z mesta pod Urpínom
Zdielať na

Program pre deti, vystúpenia a hlavné spravodajstvo naživo. Televízia JOJ vysielala z mesta pod Urpínom

BANSKÁ BYSTRICA / Televízia JOJ sa v nedeľu presťahovala do Banskej Bystrice. Program pre deti, vystúpenia hudobníkov a o pol ôsmej večer hlavné spravodajstvo, toto všetko si návštevníci mohli pozrieť naživo.

Banskobystrické námestie, plné ľudí sa zmenilo na vysielacie štúdio. "Ako vždy, Banská Bystrica ma nesklamala. Bolo fantastické publikum a dokonca nebolo nič treba vysvetľovať. Ja som mala pocit, že všetci rozumejú a všetci vedia čo majú robiť," uviedla Lucia Barmošová, moderátorka TV JOJ. "Ja som tu neďaleko býval, čiže ja to tu celkom poznám. Chodím sem pravidelne, dosť často sa vyskytujem v Banskej Bystrici," dodal spolumoderátor Ján Mečiar. 

Aj primátor mesta Ján Nosko bol nadšený z podujatia Banskej Bystrice: "Som rád, že naše mesto žije. Minulý týždeň sme tu mali Radvanský jarmok, Deň kroja, majstrovstvá sveta hasičov, dnes naši hokejiti vyhrali 2:1 nad Trenčínom, takže si myslím, že je to fajn a je veľmi dobré si pozrieť aj správy naživo."

Program pre deti, na pódiu sa striedali jednotliví umelci a ľudia neváhali stáť v dlhých radoch na autogram svojej obľúbenej televíznej tváre. Posledná akcia mimo Bratislavy bola aj pre Danku Čapkovičovú, na ktorú už onedlho čakajú krajšie povinnosti. "Tešíme sa, pozreli sme si mesto a teraz bude autogramiáda a o rok už v trojici," povedala s úsmevom moderátorka TV JOJ. Ani meteorologička Miriam Jarošová nemala zlého slova na Bystricu: "Majú tu všetko. Dobrú zábavu, dobré jedlo. Dá sa tu veľmi dobre postretať aj s ľuďmi, s ktorými sme sa možno celé leto nestretli."

​Dobrá nálada vládla na pódiu, bavili sa diváci, no aj kolegovia z TV JOJ, ktorí celé sťahovanie pripravovali. "Banskú Bystricu ja osobne milujem a pokiaľ ide o fanúšikov, ktorí sú pred pódiom, tak sú úžasní. Počúvajú, keď treba tlieskajú, keď treba, sa smejú a hlavne, ich všetko zaujíma. Takýchto divákov mi potrebujeme," zhrnula moderátorka Erika Barkolová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy