Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Na Donovaloch sa zrazili tri autá. Viezli sa v nich aj deti
Zdielať na

Na Donovaloch sa zrazili tri autá. Viezli sa v nich aj deti

DONOVALY / Dlhé kolóny a neprejazdné Donovaly. Horský priechod na niekoľko hodín uzavreli pre vážnu dopravnú nehodu. Zo zatiaľ neznámych príčin sa neďaleko Korytnice zrazili až tri osobné autá. V jednom z nich sa viezli malé deti, ktoré odvážali do nemocnice na ošetrenie.

V čase, keď ľudia cestovali na víkend domov, uviazli na ceste, stáli v kolónach niekoľko hodín. Cesta bola prakticky neprejazdná, havarovali tu tri osobné autá, z toho jedno skončilo na streche, z ďalšieho pri nehode odletelo koleso.

V aute, ktoré po zrážke dopadlo na strechu, sedela rodina s dvomi malými deťmi. Tie od vážnejších zranení zachránilo iba to, že sedeli v autosedačkách. Deti aj ich mamu z miesta odvážali záchranári do nemocnice v Ružomberku.

"Skončilo to tak, že autá rozbité, chvalabohu, nikomu sa nič vážne nestalo," opisuje účastník nehody. Kto je vinníkom, ešte polícia nevie, budú zisťovať aj s pomocou znalca z odboru cestnej dopravy. Budú zisťovať kto presne urobil chybu, ktorá sa podpísala pod celú kolíziu.

"Miera zavinenia tejto dopravnej nehody je stále v štádiu objasňovania. Podľa doterajších informácií, došlo k dvom ľahkým zraneniam," informuje hovorkyňa banskobystrickej polície Petra Kováčiková.

Len včera sa stala nehoda, pri ktorej sa zranilo 5 ľudí:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy