Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Patrik poslal neplnoletej kamarátke šteklivý obrázok, skončil na súde
Zdielať na

Patrik poslal neplnoletej kamarátke šteklivý obrázok, skončil na súde

BANSKÁ BYSTRICA / Pre jediný pornografický obrázok sa mladý študent ocitol pred súdom. Problémom totiž bolo, že tento šteklivý obsah poslal kamarátke, ktorá vtedy ešte nemala 15 rokov. Chybu si priznal a v Banskej Bystrici si vo štvrtok vypočul rozsudok.

Cez chat na sociálnej sieti si podľa svojich slov s mladučkou kamarátkou z iného mesta písal takmer 4 roky. Internetom jej koncom augusta minulého roka poslal jediný šteklivý obrázok. V priebehu niekoľkých hodín sa už k svojmu účtu nedostal. "Facebook mi zablokoval účet, oni mali k tomu prístup," hovorí obvinený Patrik.

 Pre 22-ročného Patrika sa v tom momente pre nevhodnú fotku začal niekoľkomesačný kolotoč, výsluch na polícii, obvinenie. Vo štvrtok sa na okresnom súde posadil na lavicu obžalovaných. Na treste sa mladý študent s prokurátorkou dohodol, súd dohodu schválil. "Za ohrozovanie mravnej výchovy odsúdil na 4 mesiace podmienečne s odkladom na 12 mesiacov," informuje hovorkyňa súdu Adriana Vašková.

Patrik sa zo súdu ponáhľal rovno do školy na prax, stále študuje, učí sa za kuchára. S mladučkou tínedžerkou už dnes podľa svojich slov nekomunikuje. Ani vo sne by mu nenapadlo, že pre jediný nevhodný obrázok sa ocitne pred súdom.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy