Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tragická nehoda pri Lučenci. Jeden mŕtvy
Zdielať na

Tragická nehoda pri Lučenci. Jeden mŕtvy

LUČENEC / V utorok ráno sa pri čerpacej stanici pri Lučenci v smere na Zvolen stala dopravná nehoda. Zrazilo sa osobné auto s autobusom. Jeden človek zrážku neprežil.

Na mieste sa nachádzajú všetky záchranné zložky. Jeden človek sa zranil ľahko. Pasažier auta zrážku neprežil. Autobus smeroval do Lučenca.

"Podľa predbežných zistení, k dopravnej nehode malo dôjsť tak, že 55-ročný vodič osobného motorového vozidla Hyundai pri odbočovaní vľavo nedal prednosť v jazde oproti prichádzajúcemu autobusu, následkom čoho došlo k zrážke. Pri nehode utrpel 55-ročný muž zranenia, ktorým na mieste podľahol. V autobuse sa v čase nehody viezlo 11 osôb, pričom pri nehode utrpela jedna z cestujúcich ľahké zranenie," informuje hovorkyňa banskobystrickej polície Petra Kováčiková.

"Museli sme vystrihnúť dvere, ktoré boli zaseknuté, a tak sme vyprostili osobu z havarovaného vozidla," opisuje Peter Matuška veliteľ zásahu. "Podľa predbežných zistení k tejto tragickej nehode malo dôjsť tak ,že vodič auta pri odbočovaní vľavo nedal prednosť oproti prichádzajúcemu autobusu," uviedla Kováčiková. Podľa informácií televízie JOJ zrejme nemal dobrý rozhľad a to práve pre auto, ktoré išlo pred ním.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy