Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Andrej Danko sprístupní svoju rigoróznu prácu. Radí sa aj s právnikom
Zdielať na

Andrej Danko sprístupní svoju rigoróznu prácu. Radí sa aj s právnikom

Google News Button Sledovať správy

BRATISLAVA / Po tom ako poslanci parlamentu neschválili program mimoriadnej schôdze sa predseda parlamentu Andrej Danko postavil pred novinárov. Oznámil, že svoju rigoróznu prácu sprístupní v knižnici, kde podľa neho bola aj uplynulých 20 rokov.

Po mimoriadnej schôdzi sa Andrej Danko postavil pred novinárov, kde hovoril o tom, že sa opozícia už niekoľkokrát pokúšala o jeho mediálnu smrť a o mediálnu popravu SNS. "Do Bratislavy som prišiel v roku 1992. V rokoch 1992 až 1997 som narozdiel od niektorých absolvoval riadne denné štúdium. Chcem uviesť, že počas šiestich rokov som prešiel rukami desiatok pedagógov, prešiel som desiatkami skúšok. V roku 1999 som začal rigorózne štúdium na UK Bratislava. Chcem povedať, že titul JUDr. nie je podstatný pre právnu prax," uviedol.

Danko sa nakoniec rozhodol, že svoju prácu sprístupní v knižnici. "Kedže som v piatok dostal informáciu od svojho právnika, ktorého som poveril preštudovaním všetkých spisov a dokumentov, ktoré súvisia s mojou rigoróznou prácou, rozhodol som sa, že svoju prácu dávam k dispozícii knižnici, tak ako to bolo 20 rokov. Bude v knižnici tak ako bola. Poveril som právnika aj na kroky vo vzťahu k ochrane mojej osobnosti," uviedol predseda parlamentu Andrej Danko. 

Pozrite si celý tlačový brífing Andreja Danka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy